Alle disciplines in een hand

Van een eerste idee tot en met de oplevering: Bouwbedrijf Hoorn 80 kan het hele traject verzorgen en begeleiden. Inclusief Bouwtekeningen en de aanvraag van bouwvergunningen. Tijdens de bouwerkzaamheden wordt veelvuldig contact onderhouden met de medewerkers (controle

op de werkplek) maar ook met architect en opdrachtgever(s). Eventuele problemen kunnen op deze manier direct opgelost worden en moeten er tussentijds wijziging worden aangebracht dan kan ook daarop adequaat worden ingesprongen.

Tot de opdrachtgevers van het bedrijf behoren particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen maar ook verenigingen, stichtingen, etc. Een brede doelgroep dus, waarvoor een al even breed pakket aan diensten wordt aangeboden. Van kleine nieuwbouw (erkers, serres, dakkapel) en verbouwingen (aan/uitbouw, (bij)keuken) voor particulieren tot winkelverbouwingen, renovatie van panden en restauratieobjecten.

Veel van de werkzaamheden worden door de eigen mensen uitgevoerd maar indien nodig wordt een beroep gedaan op onderaannemers. Dit betreft een vaste groep van onderaannemers waar al jarenlang mee wordt samengewerkt en een goede verstandshouding mee is opgebouwd. Bouwbedrijf Hoorn 80 treedt daarbij op als co÷rdinator. Dit houdt in dat het bedrijf alle werkzaamheden aanstuurt en begeleidt. Uiteraard voldoen deze onderaannemers aan de hoge kwaliteitseisen die door het bedrijf gesteld worden.

Over de kwaliteit en de garantie hoeft u zich overigens geen zorgen te maken. Dat zit wel goed bij dit bedrijf, dat is aangesloten bij het Nederlands Verbond Ondernemers Bouwnijverheid (NVOB) en bovendien werkt volgens de richtlijnen van de Uniforme Administratieve Voorschriften in de bouwnijverheid (UAV).